Lunchmenu winter

Voor 3 gerechtenlunch 30,00
Met apero, ( wijnen 1 glas per gerecht) en koffie 50,00

Soufflé van forel en zalm met dille boter
Eenden borst met verse vijgen en groenten puree
Marsepein diplomaat met warme chocoladesaus

Salade van gerookte kwartel met notendressing
Parelhoentje op Brabantse wijze in trappistenbier
Trio van chocoladedesserten

Timbaaltje van witloof en schartong en zalm
Ragout van hertenbout met veenbessen en boschampignons
Sabayon met vanille-ijs en rood fruit

Blinde vink van zalm met limoenboter of pompoensoep
Gemarineerde varkenshaasjes met rode wijnsaus en winters garnituur
Peer geglaceerd met amandelcrème en chocolade-ijs

Gerookte vissen met mierikswortel
Konijnenboutje met Haasdonkse mosterd en seizoengroentjes
Peer gekookt in zoete wijn met amandelijs

Salade van zwartpoot kippenborst met nootjes en roquefort
Gestoofde hazenbout met kastanje appel
Warm appelgebak en struddel ijs

Informeer vrijblijvend naar onze formules en mogelijkheden:

Contacteer ons

Menu