La Horse

Traiteur

TRAITEURLIJST LA HORSE 2016 – 2017

Feestmenu

40,00

Buche van schaal en schelpdieren , kreeften mayonaise     met yuzo  sap    
Romig soepje van vergeten groenten met krokkante everspekjes    
Borst van fazant gevuld met boschampignons   fine champagne sausjemet morieljes    
Mousse van Mascarpone en witte chocolade , bitterkoekje crumble  en gekonfijte citrusvruchten    

Bij de menu’s word een begeleidende brief mee gegeven – brood en toast inbegrepen

Koude voorgerechten

Buche van schaal en schelpdieren kreeften mayonaise met yuzo sap 18,00
Salade folle van drie ganzenlever bereidingen met zoete begeleiding 18,00
Taartje van spincrab op een mousse van avocado met limoen dressing 17,00
Opengemaakte Grevelinger oesters per stuk 2,25
Opengemaakte Zeeuwse platte oesters °°°°° per stuk 3,75

Soepen (prijzen per liter)

Velouté van knolselder met fazantreepjes en knoflook korstjes 7,00
Kreeften roomsoep met armagnac 10,00
Heldere bouillon van verder wild met ravioli 8,50

Warme voorgerechten

½ Geroosterde kreeft met kruidenboter of met fijne groenten en room 18,00
½ Kreeft Thermidor (met lichte parmesaan saus gegratineerd) 19,00
Geroosterde spinkrab poten met verse kruidenboter (per 150 gr) 18,00
Verse Sint-Jakobsvruchten met rivierkreeft 18,00
paling met groene kruiden bereid 12,00

Borrelhapjes

Assortiment van het huis (5 soorten) 5,00
  • Gevulde mini tomaatjes
  • Rilette van fazanten bil
  • Mini worstenbrood met kalkoen gehakt
  • Warm Frans brood met tomaat en mozzarella
  • canellone van gerookte zalm met kruidenkaas
  1,00
Glaasjes mousse ganzenlever 3,00
Bladerdeeg hapje met Naamse slakjes in kruidenboter 1,75

Hoofdgerechten vis

Gestoomde tarbot met zee groenten en oesters witte wijn met fijne kruiden 26,00
Noordzee Tong Normande (paling, mossel, garnaal, 4 filets pp) 24,00
Paling bereid met groene kruiden op onze wijze 20,00

Vlees- en wildgerechten

Hazen stoofpot met spekjes en uitjes/ wijnpeer / knolselder 17,50
Gebraden hazenrug / wijnpeertjes / knolselder/ veenbessen / boschampignons en grand veneursaus 23,00
Filet stuk van inlands hert ,
Winterse groenten / Périgueux saus met wintertruffel
25,00
Langzaam gegaarde borst van fazant / roomsausje met fine champagne
Zalf van pastinaak / verassing appeltje / boskampernoelies
22,00
Kalfshaasje met zwezerikplakjes en wintertruffel / knolselder / witloof 20,00

BIJ ALLE HOOFDGERECHTEN ZIJN AANGEPASTE AARDAPPELBEREIDINGEN EN GARNITUREN VOORZIEN

Nagerechten

Mousse van Mascarpone en witte chocolade , bitterkoekjes crumble en gekonfijte citrusvruchten 8,00
Variatie van huisgemaakte zoetigheden (6 verschillende desserts) 10,00
Ijstaart met meringue en gedrenkte krieken of met chocolade ganache 7,00

Leveringsvoorwaarden

Koude schotels

Luxe zalmschotel

22,00

Gekookte wilde zalm- gerookte zalm- tomaat garnaal- gevuld eitje- hespenhoorntje- komkommersalade- tomatensalade- aardappelsalade- cocktailsaus en groene kruidensaus    

Gemengde schotel

22,00

Gekookte wilde zalm- gerookte forel- gerookte heilbot- tomaat garnaal- vleespastei- hespenrolletje met asperges- Parmaham met meloen- Gebraden kippenboutje- komkommersalade- tomatensalade- aardappelsalade- cocktailsaus en groene kruidensaus.    

Luxe La Horseschotel

27,00

Met halve kreeft (zonder gamba’s) 37,00
Zalmpastei- gerookte zalm met mierikswortelsaus- 2 gekookte gamba’s- tomaatgarnaal- gerookte eendenborst- ganzenleverpastei- witloofsalade- komkommersalade in dilleroom- aardappelsalade- gevuld eitje Parmaham met meloen- cocktail en groene kruidensaus.    

Koud buffet (Vanaf 12 personen, prijs pp)

35,00

  • Verse zalmforel
  • ½ gerookte forel
  • Gerookte heilbot
  • ½ eitje farçi
  • ½ gevulde baby-ananas met garnaaltjes
  • Vispastei
  • Wildpastei
  • Gevulde kalkoen
  • Parmaham met meloen
  • Hesphoorntje met asperges
  • Aardappelsalade
  • Komkommer – wortelsalade – seldersalade
  • 2 aangepaste sausjes en 2 broodjes per persoon
   

Informeer vrijblijvend naar onze formules en mogelijkheden:

Contacteer ons

Menu