Menu

Voorgerechten

Salade van bonito yellowfin tonijn zoals in Nice € 19,-
Salade van Mechelse asperges met ambachtelijke gerookte zalm en kwarteleitje € 19,-
Geroosterde gambas met paarse look en oosterse kruiden € 22,-
Ganzenlever met bosvrucht en aspic van zoete wijn en krententoast € 24,-

Hoofdgerechten

Tarbot met prei en tijgergarnaal € 32,-
Paling in ’t groen Sint Amands € 32,-
Lamskroon met puree van voorjaarserwten, asperges en gegrilde groenten € 28,-
Kalfsniertjes met graanmosterd en bladsspinazie € 29,-
Filet pur rossini met madera saus € 34,-

Desserten

Aardbeien met limoncello en hoeve-ijs € 12,-
Normandisch flensje gekarameliseerd en geflambeerd met calvados € 12,-
Sabayon met frambozen ambachtelijk roomijs en champagne € 12,-
Panna cotta met rood fruit € 12,-

Informeer vrijblijvend naar onze formules en mogelijkheden:

Contacteer ons

Menu