Keuzemenu’s lente en zomer

voor 3 gerechten 37,00
voor 4 gerechten (met soep) 43,00
voor 5 gerechten 59,00

Koude voorgerechten

Bruchetta van gemarineerde tonijn en St jacobsvruchten met wasabi dressing
Duo van zuiderse hammen met gemarineerde meloen en mosterdfruit
Aspergesalade met gerookte eendenborstreepjes en ganzenleverteerlingen
Lauwe salade van gebakken scampistaartjes met avocado en gedroogde tomaat
Preskop van sliptongfilets en gerookte zalm met kruidenslaatje en waterkerssaus
Taartje van gemarineerde grav-lax en gerookte goudmakreel op zuiderse wijze
Terinne van schaal en schelpdieren met zomerslaatje en kreeftenmayonaise

Soepen

Romig soepje van asperges of roomsoep naar keuze
Zuiderse vissoep met rouille en knoflooktoast
Minestrone met parmezaanse kaas
Posteleinsoep met kippenreepjes en tomaatblokjes
Helder geklaarde ossenstaart soep

Warme tussengerechten

Zeebaarsfilet kort gebakken op een brandade van garnaal met kreeftenschuim
Op het bord gegaarde zalmplakjes met asperges en blanke boter
Gegrilde zeebaars op tomaten fondu met dragonmosterdsaus
Krokant gebakken koningsvis met taboulè, lauwe vinaigrette en asperges
Tongfilet met tagliatelle en kreeftenragout, sabayon van basilicum
Stoofpotje van nieroog kreeftjes en Sint-Jakobsvruchten, Fettuccini met zachte paprika coulis
Hartig gebladerd gebakje met zwezerikplakjes en boschampignons
Taartje van tongfilet met vulling van rivier kreeftjes , sabayon met basilicum

Hoofdgerechten

Lams haasje onder kruidenkorst gebraden, taartje van primeurgroenten
Ierse rib gegrild met gefruite ui en gevulde tomaat met kruiden bearnaise
Kalfsstukje met zijn zwezerikplakjes, truffelsaus en knolselderfantasie +2,00 €
Eendenborst met zeven specerijen, korfje van geglaceerde groenten
Speenvarken rugje met honing- balsamico sausje, en gevulde groenten
Ossenhaas met jonge lente groenten sausje ven haasdonkse mosterd en dragon
Gegrild Iberisch varkensnoot met gewokte groenten en balsamico jus
Kabeljauwhaasje op zuiderse wijze bereid met paprika saus en olijfolie

Nagerechten

Gelegenheidstaart in ijs of biscuit naar keuze
Parijse makarons met Zwitserse room en bosbessenvariatie
Sabayon van rieslingwijn met aardbeien en vanille ijs
Variatie van in het huis bereide nagerechten
Waaier van verse vruchten met hun bavarois en zoete sausjes
Tiramisu “t’ zoete waasland” met aardbeien en oude advocaat
Dessertbuffet supplement € 7,00

Forfait van waters 3,00
Menu à € 37,00 met Apero 2 schenkingen, 2X wijnen mokka (prijs p.p.) 62,00
Menu à € 43,00 met Apero 2 schenkingen, 2X wijnen mokka (prijs p.p.) 69,00
Menu à € 59,00 met Apero 2 schenkingen, 3X wijnen mokka (prijs p.p.) 89,00

1 menu per gezelschap

Informeer vrijblijvend naar onze formules en mogelijkheden:

Contacteer ons

Menu