Herfst en winter wildmenu’s

Vaste menu’s

Lunch-voorstel aan € 32,00

Wildpastei met zoete begeleiding of pompoenroomsoep

Hertenragout met savooi -aardappel
Of
Hazenbil met spekjes , zilveruitjes en boschampignons

Warm perentaartje met kaneelijs op een spiegel van vanille

Menu aan € 42,00

Drieluik van wildproevers met zoete begeleiding

Romige soep van knolselder met fazantenreepjes

Nootjes van eend met verse vijgen en cassisjus
Of
Hertegebraad met bosgarnituur en geraffineerde pepersaus

Warm perentaartje met kaneelijs op een spiegel van vanille

Menu aan € 48,00

Lauwe salade van gevulde eendenborst met gerookte kwartel en korianderdressing

Onder korsthoedje gebakken heldere wildbouillon met truffelsnippers

Herterugfilet met winterse groenten en jeneversaus
Of
Fazant gebraiseerd met witloof in de room en paddenstoelen

Drieluik van chocolade desserten

Menu aan € 68,00

Salade van fazantenborst plakjes, licht gerookte ganzenlever op een spiegel van truffelaroma

Taartje van aardappelpuree en sint-jacobs mosselen in een jus van strandkrabbetjes

Gebakken patrijs of bosduifje, pain perdu van grijs roggebrood, in mosterd gegaarde schorseneren,
Gemarineerde rode kool met nootjes, sausje met salie en hanenkammen .

IJskoude jenever of peren sorbet

Reerugnootjes met zwarte peper, loempia van boschampignons, knolselderpure en piovradesaus

Soufflé glacé van puur- malt whisky op een luchtige notencrème

Deze menu’s zijn verkrijgbaar vanaf 8 personen en na voorafgaande reservatie.
Wij beschikken nog over tal van andere mogelijkheden.

Keuzemenu’s (vanaf 12 personen)

voor 3 gerechten 38,00
voor 4 gerechten (met soep) 45,00
voor 5 gerechten 62,00

Prélude van ganzenlever, doornkreeft en St-Jacobsvruchten met champagnedressing
Galletje van schotse wilde zalm met Sint-Jakobsvruchten, Nobachi garnaal en sevruga kaviaarroomsaus
Duo van wildham en pastei met uienmarmelade
Symphony van lauwe gerookte kwartel met pijnpitten en notendressing
Preskop van wild zwijn en hazenbout met pruimen-chutny
Salade folle van lomo met carpaccio van ganzenlever en truffeldressing

Cappuccino van knolselderij met hazensnippers
Garnaalroom soep met venkel en Armagnac
Wit loof of knolselder roomsoep met zalmkorstjes of spekjes
Helder bouillon van bosduif, geparfumeerd met oude port en groenten parels
Romige pompoensoep met fazantenreepjes en lookkorstjes

Op het vel gebakken zeebaars, geplette aardappel met garnaal en kreeftenjus
Open ravioli met ragout van rivierkreeftjes en St-Jacobs vruchten, schuimige jus van schaaldieren en gefruite prei
Tournedos van staartvis met krokant van wasabi erwten,
Zalfje van venkel en kalfjus
Hartig gebladerd gebakje met zwezerikplakjes en boschampignon
In druivenblad gebraden roodpoot patrijs met een sausje van salie en hanenkammen
Taartje van tongfilet met vulling van rivierkreeftjes, fijne groentjes en blanke boter
Scampistaartjes met wok groenten en groene curry

Gebakken kabeljauw met gestoofde savooikool,rode wijn sjalot en blanke boter
Kalfsnoot met oesterzwammen, gefruite knolselderij en truffelsaus
Hertenkalf met geraffineerde pepersaus, rijkelijk winters garnituur rusti aardappel
Iberico varkens rugje met honing- balsamico sausje, en winterse groenten mousse
Hazenbout stoverij met spekjes en bos champignons, gevulde appel
Fazantenborst met Brabantse groenten en donker bier
Ossenhaas met rundmerg en rode wijnsaus en seizoen groenten
Met zeven kruiden gelakte eendenborst met ragout van wintergroenten

Feestgebak of ijstaart voor elke gelegenheid
IJsgekoelde soufflé met jenever en coulis van zwart fruit
Warm chocolade gebakje met vanillespiegel met strudelijs
Bladerend appelgebakje met amandel, geflambeerd met Calvados
Met amandelroom afgebrande peer met chocolade-ijs
Champagnesabayon met gemarineerd krieken en vanille-ijs
Soepje van rood fruit amaretto en amandelijs
Warm chocoladetaartje met amandelijs op een spiegel van Engelse room

Dessert buffet( vanaf 20 personen) + € 8,00 p.p.

Koffie (meerdere schenkingen) € 2,50
Mokka (meerdere schenkingen) met versnaperingen € 3,50

Forfait van waters 3,50
Menu à € 38,00 met Apero 2 schenkingen, 2X wijnen mokka (prijs p.p.) 62,00
Menu à € 45,00 met Apero 2 schenkingen, 2X wijnen mokka (prijs p.p.) 69,00
Menu à € 62,00 met Apero 2 schenkingen, 3X wijnen mokka (prijs p.p.) 89,00

Informeer vrijblijvend naar onze formules en mogelijkheden:

Contacteer ons

Menu